da 1st

yahaaa....aku kembali...actually da lame dah aku nak wat blog sendri...sblom nie aku tulis blog kat friendster jek..nape yek aku tulis blog...ermmm...entah lah aku pon tatau nape aku nak besusah payah menaip panjang2...(hahaha :P)...pada aku blog nie cam luahan perasaan..tempat aku bagi pendapat...cerita2 menarik....n everything yg aku rasa interesting @ benci @ kritik and macam2 lagi....aku pon baru2 blaja n tak brape arif pasal bahasa n tulisan2 (yanga ku rasa mungkin kekadang tu benda2 sensitif and menyinggung perasaan sesape)...kalo ader aku mintak maaf awal2...hehehehe kalo ader sebarang komen @ ape2 idea email aku cipuding_294@yahoo.com ataupon singgah kat friendster aku http://profiles.friendster.com/cunningblood ...


ciao

0 comments: