suria perkasa hitam vs kamen rider black


henshin!!!


ngan battle hopper beliau yang manje

setelah bertahun2 aku mencari citer nie akhirnye ader gak org share kat LAN kolej aku....rindu giler kat citer nie (tak silap aku mase aku umor 4-5 thn)....KAMEN RIDER BLACK IS BACK!!!

aku pon tak sure ape name melayu dia dolu2..(ader kate SATRIA BAJA HITAM...ade gak kate SURIA PERKASA HITAM)...sape2 yang sezaman kanak2 ngan aku mesti knal punye ikon superhero nie ..yang paling segar dalam kepala n tak leh lupe TENDANGAN PADU MAUT (yg originalnye RIDER KICK),cara Kotaro nak bertukar jadi kamen rider(HENSHIN!) n BATTLE HOPPER nye...aish tak kesah la ape2pon yg penting aku da ader koleksi citer nie dari episod 1 sampai tamat (sebelom bertukar jadi KAMEN RIDER BLACK RX)..

HENSHIN!!!!!


2 comments:

eD berkata...

haha.citer zaman kita umur 7,8 tahun aa.aku igt dulu balik skolah tunggu citer ni kat tv1 pkol 4 :D

epol berkata...

??..yeke..mung saloh zaman kot..haha..aku yakin tahun 1993-1995 camtu la...tym tadika kot