lelaki vs pompuan

Antara lelaki & perempuan

1. Kebanyakan lelaki membaca lebih lama daripada wanita, tetapi wanita dua kali ganda lebih banyak membaca dari lelaki

2. Lebih dari dua kali ganda wanita hidup sendiri berbanding lelaki setelah berusia 65tahun

3. lelaki mempunyai kekuatan meramas tangan dua kali ganda berbanding wanita.

4. kira-kira 48% lelaki berdengkur ketika tidur dan wanita pula hanya 22% sahaja

5. Kebanyakan wanita mengambil masa kira-kira 153 saat berada di bilik air dan lelaki pula hanya 113 saat sahaja

6. Hubungan keluarga yang baik meninggikan kualiti hidup: 62% wanita, 49% lelaki

7. Secara umum hidung lelaki lebih besar daripada wanita, sementara itu kebanyakan wanita pula mempunyai bibir lebih besar berbanding lelaki.

8. tahap pendengaran lelaki menurun ketika berusia 32 dan wanita pula di usia 37 tahun

9. lebih dari 55% wanita memeriksakan giginya secara rutin berbanding 40% lelaki

new season of prison break



Finally, finally, finally! News is pouring in on Season 4 of Prison Break, which will return in the fall. TV Guide's Ausiello has this to say about the new characters we'll meet in Season 4:

"Two new players in the war between Scofield and the Company will be introduced in the season premiere. On one side we have Don, an FBI handler who offers Michael a way to bring down the Company once and for all. And on the other side we have Penrab, the Company's top assassin who's waiting on the sidelines for his chance to attack. "
p/s:Prison Break Season 4 is also bringing back our beloved Dr. Sara Tancredi..yeyyyy :D

da 1st

yahaaa....aku kembali...actually da lame dah aku nak wat blog sendri...sblom nie aku tulis blog kat friendster jek..nape yek aku tulis blog...ermmm...entah lah aku pon tatau nape aku nak besusah payah menaip panjang2...(hahaha :P)...pada aku blog nie cam luahan perasaan..tempat aku bagi pendapat...cerita2 menarik....n everything yg aku rasa interesting @ benci @ kritik and macam2 lagi....aku pon baru2 blaja n tak brape arif pasal bahasa n tulisan2 (yanga ku rasa mungkin kekadang tu benda2 sensitif and menyinggung perasaan sesape)...kalo ader aku mintak maaf awal2...hehehehe kalo ader sebarang komen @ ape2 idea email aku cipuding_294@yahoo.com ataupon singgah kat friendster aku http://profiles.friendster.com/cunningblood ...


ciao