NC yang sangat kacak

aku jalan2 kat koridor di fakulti hari nie..terjumpa plak satu poster daripada Naib Canselor di tampal pada board :





aku tengok je poster nie mengingatkan aku tentang sesuatu..macam pernah tengok jek....

rupenye NC bergaya macam Will Smith dari cerita 'Hitch"..whoaa






sama tak??hahaha..brape peratus leh bagi nie?

ye,NC Upm sangat kacak..yeahh!!

9 comments:

helena's berkata...

haha..same laaa..sy bg 87%..hehee

Lily berkata...

sempat lg ko post time balik tghari td??
ish3..
ketua kelas ni~

btw,mmg beliau sgt kacak!!!
bangga jd student UPM,,hoh0~

eD berkata...

Poser.

Lina Chan berkata...

haha~ cutenya..
sy bg 50-50..
sbbnya kaki dia terbalik la..
supposely kena posing exactly like will smith's pose..
baru cun..

:)

epol berkata...

helena
~hehe..sy bagi 90%..ngeh hehe

Lily
~ko bangga jadi student UPM kerana NC kacak?wow..:D

farid
~hehe..beliau berhak utk bergambar juge..kekeke

sis Lina Chan
~cute?ye ye..kekeke dia silap nak tukar kaki tu..kalo depan cermin dah same dah..hehe :p

budak_ORGANIK berkata...

sporting siot..aku mnunggu bila la NC ump nk kuar banner camtu.....

epol berkata...

haha..NC Upm memang sporting (ye ke?)..tapi kalo tgk poster2 dia mmg sumernye gaya ala model..(gelak jap)

eD berkata...

"tapi kalo tgk poster2 dia mmg sumernye gaya ala model"

Double poser.

epol berkata...

hahaha..bikin aku gelak gilak2 le parid..wakaka