pabila diriku rasa raksasa

kenapa aku rasa diriku sangat raksasa pada hari ini (7 Jan 2009) ?



aku & kawan2 (zack,fizi,sahak & tempe) nak makan sesuatu yang agak MENGENYANGKAN lagi MEMBOYOTKAN...




Selamat Datang Ke HARTZ CHICKEN BUFFET di Berjaya Times Square.'wink'


tempe dengan bangga bergaya di depan restoran tersebut





dari kiri : sahak,fizi,tempe dan zack yang sedang kekenyangan




Aku yang agak kelaparan (sebab cuma makan sekeping roti canai je lepas kuliah Toxic & Chemical Waste) berjaya menghabiskan sepuluh pusingan makanan..yeahh!!

**nama pon buffet kan? hehehe :p


PUSINGAN 1 PUSINGAN 2 PUSINGAN 3


PUSINGAN 4 PUSINGAN 5 PUSINGAN 6



PUSINGAN 7 PUSINGAN 8 PUSINGAN 9


PUSINGAN AKHIR
Free Image Hosting at www.ImageShack.us




1. aneka salad

2. sup ayam + mee

3. ayam panggang bersama kentang putar

4. ayam dengan sos barbeku

5. chip kentang + gegelang bawang goreng

6. ayam goreng pedas (spicy fried chicken)

7. sejenis pencuci mulut berbuah (aku lupa name dia :p )

8. ayam goreng rangup bersama kekacang ( crispy fried chicken)

9. sedikit lapisan kek coklat dan biskut coklat bersama teh

10. buah-buahan sebagai penutup.




aku yang raksasa sedang kekenyangan..alhamdulillah



sudah faham kenapa aku rasa raksasa sekarang?kekeke

p/s: jangan cuba di rumah tanpa pengawasan ibu bapa..(gelak jap) :p

7 comments:

Lily berkata...

rase cm nk kantoikan ko je la,, *devil*

epol berkata...

haha..diam sudeh..:p

nabyla :3 berkata...

brape ringgit mkn sana ek?

Lina Chan berkata...

banyaknya makan..
ni bukan raksasa lagi ni..
tp ni mcm dinaso kelaparan..
takutnya..

epol berkata...

nabyla
~harganye rm23..berpatutan?xpe skali skale..yang ptg mkan kaw2..:p


sis Lina Chan
~dinosor pon orait gak..aku yang dinosor..keh3 :D

Lina Chan berkata...

rm23?
murah la tu..
makananpun nmpk sedap..
hehe~

yIpPie fAraH berkata...

ko kebulur ka?
ptt r makin kembang!
kunun baju beso.. kahkahkah