pak cik menang award!

diberi oleh sis Lina Chan..mekasey yek....:D




10 fakta tentang diri ini :

1. masih baru berjinak2 dalam arena membelok (blog)

2. tahun 2009 menyebabkan aku berumur 21tahun (yeahh,masih muda remaje)

3. seorang pembaca manga 'One Piece' yang tekun..

4. mengambil kursus Bachelor Science of Environment di UPM..baru tahun ke-2

5. sebenarnya aku seorang yang pemalu..tak caya?cubalah tegor,mesti muka blushing abes..hehehe :p

6. i'm fan of Manchester United

7. suka tengok senyuman yang 'cute' dari 'seseorang'..hehehe

8. kawan2 aku kata aku nie suka merapu dan wat lawak bodoh..err..yeke..aku pemalu lah..:p

9. suka makan tapi tak suka gemok..hahaha :p

10. nak tau lagi jgn segan silu berkenalan dengan aku..aku friendly beb..tak makan org..:D



------------------------------

Dengan rasa bangga dan berbesar hati, nak share award ini dengan seseorang yang bertuah..

iaitu...

  • amar
  • belle
  • seng
  • dan mereka yang berminat :p

4 comments:

Lily berkata...

Tahniah2!!!!

epol berkata...

mekasey2..ngeee~

Lina Chan berkata...

oo, ingatkan pakcik menang moto td..
erm, no 6 tu mcm tiru sy je..
hehe~
but u baru tahun dua..
sy sua grad.. yippie!!

milik siapakah senyuman cute itu?
seseorang? erm..

epol pemalu ke?
tak disangka2..

epol berkata...

tiru..ows tidak meniru kamu..hehe kite same fans pe..hehehe

senyuman cute..yeahh..milik 'beliau'..ngeee~

ye sy seorg pemalu..hahah..tak caye?tanye la orang sebelah..btol tak? :D