bila papan tanda melawak #3



Baru hari nie terasa sindrom 'kesibukan' yang melanda aku dalam beberapa minggu kebelakangan nie terasa berakhir untuk seketika..penat le aku dengan sindrom 'kesibukan' nie, sibuk dengan assignment, sibuk dengan latihan softball, sibuk dengan kerja2 tertunggak dan mencari tempat latihan industri..agak 'tahi suci' juga sindrom kesibukan aku nie..----> alasan kukuh tidak mengupdate blog yang dah bersawang nie..:p

tengah syok2 layan forum terjumpa plak lawak2 papan tanda yang rasa nak tergelak aje bile tgk..hanya di Malaysia aje..hehehe :D



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us


komen aku : kesilapan mengundang kelucuan...lol~ :D


10 comments:

AYUL berkata...

hahah . bodo bodo je signboard skang . :P

aH Lian~@cik ian cumel berkata...

ades...
nape signboard 1st
jer dah lawak cam hape..
ekekeke

@LiYaNNuaR berkata...

tlepeh pandang gituuu... huhuhu

helena's berkata...

hahaha,,sewel jap tgk..ekeke

Saimal berkata...

ppn tande ape yg kecil boleh n besar xleh tu..musykil aku..hehe

eD berkata...

Kesengalan tahap maksima.

Bukti kenapa kena double-check kerja yang kita buat.

Ejat_Aramaiti89 berkata...

aahahah...cam x cayer jew mende2 nie ader..kui kui

epol berkata...

apa nak buat?mmg sengal la..haha (gelak guling2 bila memula tgk gambar nie)

bee berkata...

org tu x reti eja ker???hahahah...'carpark'..da jadik 'kapak'..(evil laugh)

Tanpa Nama berkata...

gle bernas letak menu mkn dlm jmbn.
tgh2 berak n trase lpr blik.pastu nmpk plak menu2 yg bes.customer pon order mkn 1round lg...
hahahahhahahaha.sengal!


-nabilah yg tgh malu kalo plancong bce sume ppn tnde tuh-