tahi suci (aka holy shit) - musim ketiga

desktopku yang sudah kosong


aku agak tertekan sejak semalam..

laptopku telah meragam tanda merajuk..sungguh menyakitkan hati..

keyboard tak berfungsi..touchpad problem..LAN network tak boleh guna...

agak membara hati aku dan mampu membuatkan aku menjadi
RAKSASA!!


HOLY SHIT
Hi5 Emoticon




p/s: laptop sudah diformat..tapi banyak software utk asignment dah takde...hampeh

9 comments:

SaimaL berkata...

bli baru lah..haha

eD berkata...

Apsal ko format? Virus?

epol berkata...

saimal
~tidak termampu..laptop nie pon sumbangan org kampung..:p

farid
~format atas sebab jalan terakhir..(act member aku yg check..aku sgt kosong dlm permasalahan laptop nie :p)

yIpPie fAraH berkata...

cool2~! kalo jd raksasa aku xtau ler nk kate ape..haha =p

helena's berkata...

haha~epol layan laptop tu buruk kut,,merajuk la dier..ekeke

Lina Chan berkata...

mcm mana ble jadi mcm ni?
kawaiinya background laptop..

:)

guna laptop jenama apa tu?
acer? compaq? hp? ienovo?

epol berkata...

farah
~bila jadi raksasa rasa nak makan org..grrrr (dengan reaksi muke ganas)

helena
~aish..dengan penoh kasih syg woo jaga..habuk ade sket sure sapu bersih punye..hehe

sis lina chan
~actually driver yang prob..cube backup blk tapi tak jadi tu pasal member 4matkan..
**pakai laptop compaq..actually nie je first prob semenjak beli setahun lepas..huhu

Lina Chan berkata...

br setahun guna dh ada mslh?
erm, rasanya sbb tuan empunya la punya silap..
tak jaga leklok..
tu yg rosak tu..

:)

sy guna compaq hampir 5 tahun br hangkang..
tp skrg guna acer, tak sampai seminggu button P kat keyboard ni dah tercabut..
hampehh~

epol berkata...

da jaga ngan penoh kasih sayang woo..tapi skang tak lagi..sudah kembali normal..syukur alhamdulillah..

**katekan tidak kepada acer..wekk