mari mengdownload #4 : WonderGirl - Nobody


Arghh..sekarang nie aku dilanda demam Wonder Girl..aku sebenarnya takde lah layan sangat lagu2 dari Korea nie..nie semua sebab jiran bilik sebelah aku, Amar dan roomate2nya yang selalu sgt pasang lagu diorang nie hari2 (siap wat ringtone lagi) sampai aku pon dah terjangkit2 dengan Wonder Girl...arghh lagi!!!


Kali nie aku nak kongsi salah satu lagu hit diorang 'Nobody'..layan beb!!


Tajuk Lagu : Nobody
Penyanyi : Wonder Girl
Durasi : 3:34
Size : 8,471KB

sila klik di sini untuk mendownload..

Hi5 Emoticon

3 sebab kenapa aku suka ngan diorang :

1. diorang cute gile..woo siyes cute..

2. diorang menari mantap n sexy..ngeh hehe (lap darah kat idong jap..ngee :p)

3. lagu diorang best dan catchy...


Aku suke gile tengok video klip 'Nobody' nie..pekate korang layan n tengok sendiri...yeahh!! " i want nobody nobody but you..'clap clap' " :D





8 comments:

et berkata...

anda juga minat wonder girls ya? ahaks! sye de byk koleksi vid wonder girls...suke2...

mYshah berkata...

wah... aku 1st time dgr mcm da suke je~ huuhu. tq promotekan! heehe. best22

"i want nobody nobody but you..'clap clap'" yeah! heehe

helena's berkata...

best ke??nak try!

epol berkata...

et
~minat gitu2 je (sambil tersipu2 malu )

mYshah
~sesame bro..clap same2..hahaha

cik hel
~rase cam best..tatau la cik hel suke ke tak..hehe

bee berkata...

besh ke layan citer ni epol??ckp sal movie ni..ajar la sket caner nk donlod movie...da try masuk tu msk ni...sush la...awk da kene tagged ngn sy..biler nk jwb ni...

Saimal berkata...

aku suke tgk versi lelaki die..haha

epol berkata...

bee
~entri nie pasal download lagu cik bee..kalo nak download citer try pakai torrent..tag anda akan dijawab yek..hehe :)

saimal
~owh tatau lak ada versi laki..tapi versi pompuan gak yg best..hehhe

aH Lian~@cik ian cumel berkata...

oke,
seronok!
wat cik ian
nak clap hand 2gether!