mari berenjit2

"Aku bangga menjadi Anak Melayu..."

Tak kisah apa orang nak cakap melayu tu lemah,melayu tu pemalas,melayu tu melayu ni..aku tetap bangga aku seorang Melayu..




video

-kredit untuk tukang wat flash nie-

Kali nie aku nak kongsi satu video klip (yang asalnya dari flash) pasal melayu..bukan pasal perkauman,menyentuh isu2 sensitif kaum dan agama....tapi aku suka dengan cara persembahan kartun flash nie..sape2 yang rasa melayu tu silalah layan..gerenti korang pon suka..hehe :)


14 comments:

Adry berkata...

wakakakakaka... lawak lawak... thanks!


Adry @ http://www.adrysabry.com

Nazz berkata...

Best ar..hehehe..nak video ni bleh tak epol?

Lina Chan berkata...

epol, nak gak vid ni.. nak bg tunjuk kat my student.. hehe~

ije berkata...

owhh!! sgt suka video ni! nak!!~

Framestone berkata...

lyn sih klip nie...

mYshah berkata...

heehe. thanx for introducing that vid ^^
nice 1. kredit jugak kpd yg wat video tuh

epol berkata...

adry
~hehe mmg lawak :D

nazz,sis lina chan & ije
~rasanya da ade kat youtube..cer try search..:)

bro framestone
~sonot gak layan berkali2..hehehe

myshah
~cecame bro..sharing is caring..hehe

helena's berkata...

hahaha kelako gile,,rase nak amik jugak..kekeke comel!

sAzUwI berkata...

kot nak tgk yg lobih berkualiti leh dolod dalam format flash kek sini jo..

http://i176.photobucket.com/albums/w175/carew_mkf/malay2me.swf

kpd epol..sajo nak berkongsi alang2 berkongsi..hehe

et berkata...

nice~

da angkut da pown vid nih...
trimas sudi bkongsi...
JAWA rangers nyer vid xde ke?
ki3~

cIk JanNah berkata...

wow!

best la vid nieh

;)

DilOt berkata...

br tgk video ni...lawakla..tp penuh makne tu...

Farah Adila berkata...

haha.. comel2~!

rynn -mrs.e- berkata...

wargh . nesh gilew vid nih .
na vid nie buleh x bro epol ?
na follow blog anda jua :)