aku bermuka kartun

Yo hoho sumer..ape khabar?sehat sumer?korang dah makan ke belom?ngeh hehe

aku rasa aku agak terkebelakang dan tak berapa uptodate dengan beberapa aplikasi baru kat internet..smalam aku baru try meng'face-off'kan muka aku kepada muka ala2 manga...best gak tengah2 bosan nie melayan menda alah nie..hehe


Photobucket

-gaya muka terconfident abes-




Photobucket
-gaya santai tengok movie-




Photobucket
-gaya moody..jgn kaco!-




Photobucket
-haha..aku suke nie..gaya taiko merangkap psiko-




Photobucket
-dengan gaya senyum sokmo..hehe-



Photobucket
-gaya pening2 lalat..hahah-


haha..korang leh je wat kat mende alah nie..klik kat sini..selamat bermuka kartunkan diri yek..:)



14 comments:

helena's berkata...

buatkan kite..hehe comel!

Indera berkata...

ehehehe..smart doe!

Framestone berkata...

cam mne la ko leh terjumpe bnde nie ek.. insya'lah aku free aku wat kot...kot2 ade muke cam luffy ke

AyanaAsham berkata...

hoho...cumel...
nak try la nanti...

Lina Chan berkata...

wow, comelnya dirimu yg dikartunkan..
nak try gak la.. hehe~

epol berkata...

cik hel
~ye..sangat teruje kalo dapat wat..haha 9kne make over sendrik..ngeh hehe :p)

indera
~mmg cun kartun nie (walopon tak same ngan org sebenar :p)

bro framestone
~godek2 je kat tenet jumpe..lagipon dah ramai org dah jumpa mende alah nie

ayanaasham
~try la..hehe

sis linachan
~try jgn tak try

sAzUwI berkata...

aiseh..aku nak try wat gak lar..hahah

hf berkata...

smart!
chomel..
laa..

cIk JanNah berkata...

wah mcm best!
smart!
nak jgk!

kih3

pu3 balqis berkata...

huhu.. cam best ja
..

eD berkata...

Takde kerja lagi berfaedah ko nak buat?

epol berkata...

farid
~ade aku kesah?

mYshah berkata...

heeee. menarik. comey cartoon tuh~ ^^

:.i.z.: berkata...

mcm gangster je muka...
huhuhu:p