aku mengidam nasi goreng 'kucing'..aumm!!

Photobucket



Assalamualaikum & selamat sejahtera semua..hari nie aku nak bercakap tentang kucing..yeahh kucing...haiwan kecayangan ramai yang mampu membuatkan seseorang tu nak membelai2 dan ber kuci2 dengannye..yeahh..sungguh bertuah haiwan bergelar kucing nie kan..

bagi korang cute tak kucing kat atas nie?ouh sgt cute kan..kat umah akak aku byk betol kucing ala2 cute cam kat dalam gambar nie (gambar ihsan aku sedut dari google..bukan hakcipta sendrik..nget3)..bagi mereka yang suka kucing,sure terasa nak 'mengucing angkatkan' kucing cute miut cam kat atas nie...yeye,sungguh cute kan..


sure korang pon akan tertanye2 jugak ape kaitan tajuk entri aku kali nie..opss..jgn korang pikir aku nie seorang penggemar masakan berasaskan kucing..uwekk (aku bukan binatang hyena nak meretedarah kucing2 nie)...aku agak rasa nak menyepak terajang salah sekor dari kucing2 yang abg ipar aku bela kat umah dia nie..(aiyoyo sunggoh kijam aku nie)..


aku memang suka sgt 'hasil karya' yang kucing2 kesayangan abg ipar aku nie hadiahkan kat aku...'Cakaran Manja' yang singgah chantekk punye kat Motorsikal Yamaha Lagenda aku memang membuatkan aku nak cabot je kepala kucing2 nie (yang aku sendrik dah lupa apa nama2 manja kucing2 nie)..





Photobucket
-nie le hasil karya 'Cakaran Manja' khas istimewa untuk aku..Chantek kan??cam setan-







Photobucket
-nie le suspeknye..tgk muka pon dah evil gile (dia tgah bajet wat muke samseng)-



marah2 pon tak leh wat ape gak..benda da nak jadi..sabo ajelah..tapi tu tak bermakna aku membenci haiwan comel bernama kucing nie..tapi mungkin akan berlaku kalo ada kes2 yang mampu menyirapkan darah aku cam air sirap..huhu..

dalam kepala aku mmg terasa gak nak wat nasi goreng kucing cam dalam videoclip nie huarghahaha (dengan gelak jahat)..tapi tu perasaan aje..aku still ada sifat kasih kepada binatang...kepada kanak2,ibu2 mengandung dan mereka yang lemah semangat,diharap jangan tengok video yang aku sedut dari 'Tiub Kamoo' nie yek..





p/s:binatang juga hamba dan makhluk Allah..janganlah bertindak kijam kepada mereka..(ayat nak sedapkan ati :p)

14 comments:

Lily berkata...

x gemar kucing.
sape yg pgg kucing, wajib basuh tgn after that,,hehe!

Farah Adila berkata...

aha..
sabo2.. x leh nk kate ape..
kalo aku, krn calar itu, syg dan bengang bercampur baur~! hahah

SarahSyahira berkata...

haha. mule2 bengang. lepas tu pk. comel betol perangai mereka.


owhh. aku pernah kena. dieorg cakar aku punye note sebeban byk dkt2 nk final exam. Koyak rabak tggal debu je. betapa kejam mereka.

haha. sabar je la :-)

helena's berkata...

nak muntah tgk vid tu..jahatnye..
kesian kucin tu..

kite sgt suke kucin..sgt!

Framestone berkata...

ops selamat aku xsempat tgk huhu.. krg muntak pulak isi perut ku nie

~cik sLayer~ berkata...

gilerr..

xdpt diterima akal itu videoo..


arghh!!xlalu nk makan nasi lunch seyy!

DilOt berkata...

kejamnye...

tak sanggup nak tgk smpi habis...

epol berkata...

lily
~bagus2..kebersihan diutamakan

farah adila
~bengang tetap bengang..jom mengamuk!!


sarah syahirah
~kalo ade kucing camtu kompen dah jadi lauk..


cik hel,bro framstone,cik slayer,dilot
~tu le selera org yang takde ati perot..actually nak muntah gak tgk kucing kne sembelih camtu..wekk!!
~

Nazz@Purple berkata...

Wah..cantik nye karya cakaran tu...ala ala sentuhan Picasso..kan..kan..;)

SarahSyahira berkata...

haha. sebentar tadi. kasot nike ku habes kena calar kucing. tibe2 aku teringat entri ini. dan betol! rase nk buat lauk plak! adei!

cIk JanNah berkata...

amboi..
cian gyle tgk vid tuh~
cik jannah x ske kucing..
tkt kene geget..
hahaha


;)

epol berkata...

nazz
~kalo semacam picasso n leh jual ok gak..hue3

sarahsyahirah
~wat nasi goreng kucing la..ape lagi..lol

cik jannah
~hahaha..cik jannah kasar sgt ngan kucing agaknye tu sal dia gigit :p

ije berkata...

aaaa.. sabar ye. uhu.

AuraFIza berkata...

OMG...!!!
nape die wat kucing camtu..
kesian!!!!!!!!