nak cakap ape..?gigit jari lah!!!

-pakcik puyol bersuka ria menjulang piala-



Akhirnya selesai sudah hati aku nie berdegup laju..semata2 kerana match pagi tadi..Barca menang gak UCL dengan gol 2 berbalas kosong..huk3 (sedih2)

Tapi aku memang tak letak harapan sangat kat Man U utk menang sebab masing2 mmg team yang powa! (power)..kepada team2 lain yang asyik menge'boo' Man U satu nasihat je..cermin2 dirilah dulu..hehehe (at least leh beraksi final tu kire orait la)..

apa yang aku cukup rasa tak bestnye
bile persembahan Man U pagi tadi agak 'lemau'..memang kena terima kenyataan jugak tu..terlalu nampak emosi yang tak dapat di kawal (lagi2 si Ronaldo yang tak puas hati dengan pak cik Puyol..sian kat org tua tu :p )



takpelah Man U..bak kata Wonderpets "Apa yang penting..kerjasama!!"..hehe next season ada lagi..Good Luck!!!



Photobucket
"At times Barcelona can make you look silly because they keep the ball so well,'' -Ryan Giggs

6 comments:

helena's berkata...

nak gelak ke ape tatau la,..

ahahaha..saya suke!

cube len kali eaa

eD berkata...

Kalah final ke kalah group stage ke sama je. Still kalah.

Kalau dapat markah 0 ke 59 ke, kalau dah fail tu fail gak kan?

Best team won. Xavi ngan Iniesta memang world class.

epol berkata...

cik hel
~wekkkk :p

farid
~"Kalau dapat markah 0 ke 59 ke, kalau dah fail tu fail gak kan?"-kata2 ko mmg sgt poyo..boley blah..lol

Lina Chan berkata...

biar la apa org nak kata.. at least EPL, FA Cup and Carling Cup.. MU punya..

:P

eD berkata...

Sejak bila lak FA Cup MU punya ni.

epol berkata...

rileks le..jgn melatah...dia maksudkan season lepas le tu..