ouh laptopku yang kucintaiK!!

amacam?ensem lagi elegan tak laptop aku??memang bergaya laptop aku nie...dah hampir 3tahun dah bersame ngan aku..pengalaman pahit manis macam2 ada..

tapi ye lah...tak sumer barang yang kita beli tu tahan lama..aku tak kata le laptop aku nie dah jahanam sampai tak leh pakai teros..tapi sejak 5-6 bulan kebelakangan nie dah makin menjadi2 gilanya..makin hari tahap kemerengan dia pon makin kritikal..memula dengan dvd drive tak leh pakai..pastu cepat overheat..skang nie lak nak start windows cam sipot..ntah berapa ratus kali aku format pon still same gak..adoyai!!!

ade ke aku nie terlalu kasar dengan laptop aku ni??tak jugak

ade ke aku slalu mencucuk2 pendrive yang ada ternak virus2 n cacing2?tak slalu gak

ade ke aku men game ber 'begedung nergedang' sampai nak tercabut button keyboard?stakat dota aje la..


arrghh..tensyen nye aku!!!!


Photobucket

11 comments:

Farah Adila berkata...

sayangi laptop anda.. hehe

eD berkata...

Aku punya masih selamat bahagia sentiasa.

Nvm. Laptop ni memang model yang fail. Kalau overheat, downclock kan speed dia. Less power consumed. Tapi kena pandai aa.

bee berkata...

mcm tuan dier...

Nazz@Purple berkata...

Nazz kalau benda yg kite syg tu wat perangai cam tu..cakap je nak beli baru ar..pastu dia tak meragam dah..xjadi beli baru..huhuhu..kdg2 je la berkesan..kadang2 dia merajuk terus lingkup..hahaha..

epol berkata...

farah
~aku mmg menyanyangi nye

farid
~nasib anda mmg baek

bee
~gila macam tuannye?hahaha

nazz
~ok gak tu..pujukan psikologi kepada diri sendiri..hehhe

Lina Chan berkata...

dia nak minta bli baru kot..

takpun, minta ko jgn main dota lagi.. haha~

Amzar berkata...

pu kalo aku jadi cmtuh aku campak2 dah laptop tuh....hentak2 ke...ataupun yang terbaek bagi aku...h.ahahahaha..aku leh belai dia dengan lebey mesra...hahahaha

helena's berkata...

dia minta beli baru tu..

beli notebook kat saya dpt free pakej penginapan 5hari 4malam dalam n luarnegara berharga rm5k..

cantik!hehe

LUT berkata...

byk2 lah bersabar, laptop bkn sekuntum, beli je yg baru
miahaha

amarzaudi berkata...

rilek bro...
aku paham kesedihan hati ko..
aku lg truk...

hardisk nye da xdpt diselamatkan lg..
habis sume rosak..
brg2 kt dalam xdpt diselamatkan..

skang tgh kumpul dana..
samada repair o bli baru..
huhuhu

Lily berkata...

kte bru pas format laptop.
yeah, skrin dah dibaiki!!!