adakah berakhirnya Ramadhan kali ini dengan mem'boyot'??




(gigit jari jap)...alhamdulillah..sedar tak sedar dah nak berakhir dah Ramdhan tahun nie..kejap je rasa..rasa cam baru je smalam nak posa...tup2 dah nak raya dah..hue3 (cam tak trase nak raya pon :p)


(masih dalam mood mengigit jari)...byk2 bulan,bulan pose la yang paling banyak dugaan... first, dugaan menahan diri utk makan..dan yang satu lagi dugaan untuk mengawal nafsu untuk makan berbuka..hehe :p


kalo dah masuk fasa raya pulak lagi la byk dugaan..open house,kuih raya,n makan2raya lagi lagi lah menambahkan kapasiti boyot aku nie..camne ye nak dapat kawal diri utk tak mudah ikotkan nafsu makan?aiyoyo anyone, help me please... [-__- !]



5 comments:

teh berkata...

ah hahaha
epul boyot kah??

2 la makan banyak sangat waktu berbuka
hoho
ni baru pose
belum raye lagi

PROFkusut berkata...

ekekeke..
risau gak...
org len bulan pose jadik selim..
dakni plak rasa mcm makin berisi..

ehekss.. tumpang lalu ya tuan rumah...

Ejat_Aramaiti89 berkata...

muahahahha!!!!!!!!!!!!!!!
adeh..klakar la ngko...
ala..takper...biler lagi nak makan sedap2 kan???
ahahaha

epol berkata...

teh boh
~bese la boyot..tak tahan ngan temptation :p

PROFkusut
~tu le sal..rasanya tak cukup puas makan bulan pose..tu yg berat nek :p

ejat
~tetibe rasa nak menyokong ape yg ko cakap..tp aku tanak!!hue3 :p

Framestone berkata...

lihat perut ku...ramping kan he...23x bro dah xbuncit dah perut raya nie...slim gitew he..23x xtau la raya nei naik balik ke

out of topic--> he..23x tp time kat bazar la baru best cuci mata...lg banyak pilihan gitew huhuhu

yg tang air kedekut tue... mmg xkan ade org dtg dah..bukan pasl air kedekut je...yg len2 pun sama gak..if xsedar confirm xde yg nk beratur membelinya

www.broframestone.com