Permulaan Yang Cun


UEFA Champions League datang lagi..yeehaaa (sila baca dengan nada iklan 'Tora' :p)


Permulaan yang cun untuk 3 fav team aku ~ Man U , Bayern Munich n Real Madrid..kemenangan mudah buat Bayern n Real tapi agak terpinga2 Man U mencari kemenangan..pe dah jadi nie Man U??




FC Z├╝rich 2 - 5 Real Madrid


Pasukan Galacticos 'baru' yang sememangnye impressive sejak permulaan musim lagi dan memang dah dijangka akan menang besar..ape2 pon Cristiano Ronaldo punya free kick mmg cun (dan sememangnye 'makanan' dia)..ditambah plak dengan jaringan Higuain, Raul (si ayam tua :p) dan Guti..layan gol aje la Real..hehe (ape2pon tetap suka assist dari Kaka')






Maccabi Haifa 0 - 3 Bayern Munich


pasukan dari Bundes Liga,Bayern Munich baru je masuk dalam senarai fav team aku..hehe..permulaan baik untuk Bayern menyembelih team dari Israel nie..kredit untuk pemain muda German, Thomas Muller ditambah dgn cross yang cun dari Mario Gomez..fullamak je la dari aku :D




Besiktas 0 - 1 Manchester United


Menang tipis..permainan hambar..kurang power..aduii sedihnya match nie (tgk sambil sahur dekat mamak)..tak tau mana silapnya (atau mungkin tekanan dari fan Besiktas yang cheer macam nak runtuh stadium :p)..sepatutnya Man U boleh menang dengan jaringan yang lebih berbanding menang 1-0..mmg terasa kekurangan 'power' since Ronaldo n Tevez quit..still tak leh terima kehadiran Berbatov...hambar..hambar..hambar..nway,tandukan Scholes si ayam tua tetap cun..ok lah daripada 0 :p
**Ferguson perlu wat perubahan untuk match dengan Wolfsburg..bukan calang2 jugak tu :p

5 comments:

eD berkata...

5-2. Drenthe sucks hardcore even worse than Heinze, referee book players for fun, give soft penalty, Pepe and Albiol lack teamwork, Gago too immatured. Wow.

Ngan Zurich pun boleh camni, belum jumpa powerhouse lagi. Real nye defense cam siot lembek gile.

ije berkata...

bab bola memang ije failed. so no comment. :P

epol berkata...

farid
~hahaha...such an emo kid

rileks arr..baru first match..tak kesah la drenthe sucks ke albiol n pepe lack ke janji sumer tu experience..tgk le camne dlm la liga..barca tak sng duduk nye :p

ije
~heheh..takpe2..mane tau kot2 pakwe minat bola ke..ade gak modal nak borak kang kan?? ngee~

cik ian@aH Lian~ berkata...

tak suker MU
tak suker MU
tak suker MU
miyahahaha

larikkkk!!!!!!11

WaNnY berkata...

yeap2. permulaan yg sangat baik untuk most kelab2 hebat.

wlupon chelsea ku cume mnang 1 ngan porto..tapi at least mng gak ape..

ahah, ni mesti sapot real bagai nak mati ni :P