kembali ke trek..on your mark!!...



penat seyh bulan disember nie..macam2 kerja nak kena buat..final projek etc..fuuhh..

blogging? (pikir jap) byk kerja jadi jarang nak bukak blog..abis2 pon ade komen2 kat blog blogger len..kepada yang sentiasa jenguk2 n komen di blog i nie..mekasey bebanyak yek..ngee ^_^

tahun 2009 pon dah hampir ke penghujung..banyak benda n cerita dalam tahun nie..semuanya mematangkan hidup (kepada mereka yang sentiasa muhasabah diri)..tahun baru dah nak menjelang..azam baru pon kena plan n tanam balik (cam biasa2 la standard tahun baru nak kena azam baru ye tak?)..jadi mari lah sama2 kita plan baek2 punyerr dan jadikan azam tu satu laluan & trek untuk kita capai..aja-aja fighting!!

**kepada bro framestone, sronok tengok contest bro pasal azam tu..nak join tapi da jarang bukak blog..hehe (ini bukan alasan..ini betol2 ye bro :p)

5 comments:

Nazz@Purple berkata...

Ye tak lame lagi masuk la ke 2010..cabaran lain pulak akan ditempuh kan..kan..


tu la sibuk sgt...xleh join contest bro Framestone..nazz dah join..nanti undi ek..

FaizalSulaiman berkata...

takpe ar, slow2 update epol:-)

helena's berkata...

azam baru nak jadi makwe yg berjaya..hahaha

epol berkata...

cik nazz
~menunggu cabaran yg akan dtg jgk nie..hehe **dah undi dah cik nazz kat contest aritu..peace ^^

bro faizal
~abih slow da cam sipot dlm gambar..ngeh2

cik hel
~wow,mmg mantop azam tu..berjaya dari segi pe cik hel?hehe

Framestone berkata...

xpe epol.... bro saje je wat contest tue... nk tgk azam sape la yg betul2 berazam...

alang2 berkawan kat alam maya nie.. biar la kite kenal org yg ade pendirian n ade matlamat hidup kan

ade sesetgh azam tue mungkin kite sendiri pun lupe nk wat sedangkan kita pun patut berazam cam teu..

xpe epol.. if umur bro panjang n rezeki murah..pasti ade contest len yg akan bro wat huhu

out of topic--> he...23x xkisah la.. tp nk permudahkan percakapan.. elok di sharingankan je...

lagi terseksa klu bgun xleh nk bukak mata coz taik mata dah mengeras kat mate huhhu

BroFramestone Blog