sudah jatuh ditimpa tangga..apsal tak excalator skali yang jatuh??


Semester ke 5 tahun akhir aku di UPM memang sgt2 mencabar..bukan saja dengan bebanan assignment + subjek2 tough + final year project yang mendatang(duh!)..tapi aku ditambah jugak dengan dugaan baru..hari2 tanpa internet...arghhhhh (sambil menyepak pasu bunga kat blakang bilik)..


disebabkan aku 'dicampakkan' ke bilik aras bawah (entah kenapa pihak pengurusan kolej yang cam cilake & gatal2 buat pengurusan semula bilik baru utk mereka yang takde roommate..wtf!!)..aku tak kesah pon dengan bertukar bilik nie tapi yang jadi tak bestnye bila bilik baru aku nie tak dapat kemudahan wifi (sebab cuma ada satu aje utk satu blok)..oleh sebab bilik aku plak bilik yang paling bwh so mmg harapan aje la aku nak mengakses internet kat bilik sendri..huk3





-laman sesawang facebook yang berejam utk load..apa neraka??-







-1Mbps??-



nak tak nak..terpaksa la aku menumpang bilik kengkawan yang lebih dekat dgn wifi..hari2 yang semakin suram tanpa internet...huk3

kehilangan yang depresi



bukan senang nak dapat sesuatu..

bila ada kita tak peduli..seolah2 kita fikir milikinya selamanya...

tapi bila kita kehilangan..perasaan umpama kiamat...

rasa hilang arah..hilang rasa..

bila lagi aku nak merasa perasaan untuk memilikinya semula..

aku mahukannya kembali...


p/s: susah nak kuatkan semangat diri bila kita kehilangan sesuatu benda yang kita sayang..