Permulaan Yang Cun


UEFA Champions League datang lagi..yeehaaa (sila baca dengan nada iklan 'Tora' :p)


Permulaan yang cun untuk 3 fav team aku ~ Man U , Bayern Munich n Real Madrid..kemenangan mudah buat Bayern n Real tapi agak terpinga2 Man U mencari kemenangan..pe dah jadi nie Man U??




FC Z├╝rich 2 - 5 Real Madrid


Pasukan Galacticos 'baru' yang sememangnye impressive sejak permulaan musim lagi dan memang dah dijangka akan menang besar..ape2 pon Cristiano Ronaldo punya free kick mmg cun (dan sememangnye 'makanan' dia)..ditambah plak dengan jaringan Higuain, Raul (si ayam tua :p) dan Guti..layan gol aje la Real..hehe (ape2pon tetap suka assist dari Kaka')






Maccabi Haifa 0 - 3 Bayern Munich


pasukan dari Bundes Liga,Bayern Munich baru je masuk dalam senarai fav team aku..hehe..permulaan baik untuk Bayern menyembelih team dari Israel nie..kredit untuk pemain muda German, Thomas Muller ditambah dgn cross yang cun dari Mario Gomez..fullamak je la dari aku :D




Besiktas 0 - 1 Manchester United


Menang tipis..permainan hambar..kurang power..aduii sedihnya match nie (tgk sambil sahur dekat mamak)..tak tau mana silapnya (atau mungkin tekanan dari fan Besiktas yang cheer macam nak runtuh stadium :p)..sepatutnya Man U boleh menang dengan jaringan yang lebih berbanding menang 1-0..mmg terasa kekurangan 'power' since Ronaldo n Tevez quit..still tak leh terima kehadiran Berbatov...hambar..hambar..hambar..nway,tandukan Scholes si ayam tua tetap cun..ok lah daripada 0 :p
**Ferguson perlu wat perubahan untuk match dengan Wolfsburg..bukan calang2 jugak tu :p

adakah berakhirnya Ramadhan kali ini dengan mem'boyot'??




(gigit jari jap)...alhamdulillah..sedar tak sedar dah nak berakhir dah Ramdhan tahun nie..kejap je rasa..rasa cam baru je smalam nak posa...tup2 dah nak raya dah..hue3 (cam tak trase nak raya pon :p)


(masih dalam mood mengigit jari)...byk2 bulan,bulan pose la yang paling banyak dugaan... first, dugaan menahan diri utk makan..dan yang satu lagi dugaan untuk mengawal nafsu untuk makan berbuka..hehe :p


kalo dah masuk fasa raya pulak lagi la byk dugaan..open house,kuih raya,n makan2raya lagi lagi lah menambahkan kapasiti boyot aku nie..camne ye nak dapat kawal diri utk tak mudah ikotkan nafsu makan?aiyoyo anyone, help me please... [-__- !]



silent




diam tak bererti kosong

p/s: need more time (-_-!)