psiko seorang pedophile..go to hell!!



Aku agak mau mencarut gile2 babi lepas baca paper metro hari nie..aku tak paham kenapa ada 'setan' yang bertopeng manusia nie hilang sifat kemanusian & sifat kasih penyayang terhadap kanak2..secara zahirnya mungkin kita tak dapat kenal macammana sifat & wajah sebenar si pedophile tapi bila semakin hari ada je kes2 camni buat aku rasa mual & loya..memang celaka tahap ahli neraka kelas tertinggi..ptuiiii




sape boleh lupa kes arwah nurin jazimin, 'missing' sharlini dan terbaru kes dera,rogol & liwat kanak2 3tahun..diulangi 3 TAHUN (rujuk mymetro 21 Oktober 2009 )..nauzubillah..di mana lagi tempat yang selamat untuk kanak2 yang tak berdosa camnie...simpang malaikat 44

agak2nye siapa lagi yang kita boleh percaya dan harapkan?macam dalam kes terbaru nie ibu kanak2tu sendiri bersekongkol dengan si setan tu walaupon anak sendiri dirogol & diliwat sampai mati..WTF!!

so apa hukuman yang setimpal kat pedophile psiko yang bernafsu songsang+setan+binatang nie?kalau di dunia dia terlepas,jangan lupa akhirat tak akan terlepas dengan hukuman Allah..





-"Ya Allah,selamatkanlah kanak2 seluruh dunia daripada kezaliman manusia berhati syaitan"-




aku tertarik dengan filem pendek 'Lollipop' daripada Nam Ron..mungkin nie salah satu faktor kelahiran manusia 'setan' macam nie..



**sensitif dengan kekejaman terhadap kanak2.. >:-(

baby, you got "PWNED"!!


PWNED??menatang apekah itu?sejenis kuih tradisionalkah?atau sejenis minuman yang dapat menghilangkan dahaga dikala kehausan?no no no no..bukan tu yang korang pikirkan..bagi gamers istilah PWNED nie mmg lumrah dan biasa sgt dah diguna pakai..lagi2 kepada DOTA gamers @ Dunia Orang Takde Awek..lol :D..

PWNED nie originated dari perkataan OWNED (sebenarnya misspelled dari perkataan OWNED tu sendri)..maksudnya 'dikuasai @ dibelasah oleh seseorang"..contohnya "i got pwned" boleh gak di translate cam "aku terkena" @ "aku terkantoi" @ "wa kena beb!!"..lebih kurang camtulah maksudnya..

untuk penjelasan lanjut leh la korang layan kelip video mamat yang aku amek dari YOUTUBE nie..agak kelakar gak la penggunaan perkataan PWNED yang dia nak sampaikan.lol



so,nak jadikan cerita..semalam aku & da gang plan untuk makan besar di Hartz Chicken Buffet Restaurant di Berjaya Times Square..korang boleh tgk entri terdahulu "Pabila Diriku Rasa Raksasa"....biasa lah..kalo dah plan nak makan besar nie perot kena la kosong abis..semua tak makan dari malam semalam sebab nak pulun gila2 untuk makan macam raksasa (jgn tiru tabiat gelojoh nie :p)..

bila dah perot kosong ,hati yang dah makin tak keruan nak meratah ayam2 goreng & ayam panggang...tapi apekan daya,hasrat kitorang akhirnya berkecai..Hartz Chicken dah gulung tikar!!?? arghhhh!!!!! (sambil masing2 menghantuk2 kepala di dinding dan lantai)..restoran dah tinggal plywood2 putih aje..memang kami dah di PWNED idop2 dgn Hartz Chicken..(agaknya diorg bankrupt sebab para raksasa yg makan tak hengat dunia sampai diorang rugi:P)

**kekecewaan kitorang di "PWNED" berakhir dengan makan dengan lahapnye di KFC..semua amek set Dinner Plate..(dasar kempunan tak sudah :p)

p/s: x berjaya nak amek gambar sebab semua balik dengan kecewa.. (-_-)

misteri tentang kehilangan...?


Misteri..??apa yang misteri???hilang apa??aper dot3?



entah kenapa aku sekarang suka mengeluh..slalu orang tegur aku kenapa mengeluh.."susah hati ke?" "apa yang bermain kat fikiran ko?" "ko nie byk sgt pikir lah"..ades (-_-)


untuk menjawab soalan misteri tu,bukanlah aku hilang benda berharga ke atau barang2 yang aku suka..tapi sesuatu yang bagi aku penting jugak yang dah lama aku hilang..MOOD!!

mungkin salah satunya adelah mood nak berblogging..actually aku tak kesah sgt pon sebab kalo ada MOOD pon bukan nye boleh berblogging..internet slow,laptop prob & macam2 lagi la..yang aku risau bila aku cepat hilang MOOD untuk buat sesuatu kerja yang dirancang (tak kira apa jenis kerja)...agaknya misteri ke kehilangan tu yek?atau pon aku je yang pemalas tahap gaban?? :P dush3

nway,kalo korang lak..pe cara yang korang wat untuk kekalkan mood dan cuba untuk teroskan planning dan niat untuk selesaikan sesuatu misi @ kerja? leh share? :)


***walaupon dah masuk pertengahan Syawal..tak terlambat lagi untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya buat korang semua..maaf zahir & batin..hehe :)