"aku pon tau ngamuk gak!!"kata ia


Berita nie dah lama dah...pasal monyet yang wat 'amuk' sampai sanggup membunuh 10 'anak kecik'...huhu sadis2....entah camne la si ibu tu menerima tamparan hebat bila dapat tau anak2nye di bunuh kijam oleh si monyet nie...















Whoa,giler ganas monyet tu..tapi aku rasa cam kelakar+kesian gak bila baca sal monyet yang membunuh anak kucing tu..bukan 1..tapi 10 ekor..ganaskan??(gelak jap)

Teringat plak dulu2 aku ade pengalaman hampir kena kejar dengan monyet..kesnye monyet tu nampak aku makan cikedis@jajan sambil gelak2 tengok monyet tu..agaknye dia rasa terhina kot sebab kena gelak..seb baik kena rantai kalo tak mau kena gigit dengan monyet tu..huhuhu seriau jap bile teringat...

mesti ramai antara korg pon pernah ada pengalaman dengan monyet@beruk yang tengah amarah kan?ape2pon jangan sampai kena gigit sudah..bahaya woo silap2 leh kena penyakit..


***kalo monyet mengamuk menggigit..manusia mengamuk camne plak?? (nightmare)

kembali ke trek..on your mark!!...



penat seyh bulan disember nie..macam2 kerja nak kena buat..final projek etc..fuuhh..

blogging? (pikir jap) byk kerja jadi jarang nak bukak blog..abis2 pon ade komen2 kat blog blogger len..kepada yang sentiasa jenguk2 n komen di blog i nie..mekasey bebanyak yek..ngee ^_^

tahun 2009 pon dah hampir ke penghujung..banyak benda n cerita dalam tahun nie..semuanya mematangkan hidup (kepada mereka yang sentiasa muhasabah diri)..tahun baru dah nak menjelang..azam baru pon kena plan n tanam balik (cam biasa2 la standard tahun baru nak kena azam baru ye tak?)..jadi mari lah sama2 kita plan baek2 punyerr dan jadikan azam tu satu laluan & trek untuk kita capai..aja-aja fighting!!

**kepada bro framestone, sronok tengok contest bro pasal azam tu..nak join tapi da jarang bukak blog..hehe (ini bukan alasan..ini betol2 ye bro :p)

World Cup 2010 Draw... (dup dap dup dap)


Tgah bosan2 kat bilik,layan live update pasal world cup grouping draw....wooohooooo,tak sabar siot nak tunggu ^_^





Team Fav. Aku : England (hehe..rasanye Capello leh make something utk World Cup kali nie)

Team paling syok dapat grouping : Argentina & Spain (kalo tak lepas gak mmg shame la)

Group paling sakit : Group G (Brazil,Portugal,Ivory Coast & North Korea) susah2

Team yang aku jangka ke next round : Group A (South Africa & France) , Group B ( Argentina & Greece) , Group C (England & USA) , Group D (German & Serbia) , Group E (Netherland & Cameroon) , Group F (Italy & Paraguay) , Group G ( Brazil & Portugal) , Group H ( Spain & Switzerland)

Team jangkaan ke final : ............ (x leh pk lagi..hopefully England ke final..hehe)




menunggu demam World Cup kembali..

Come on 2010!!..we can't wait no longer!! XD