rutin harian yang biasa..eh korang pon sama?

Lama gak dalam mode 'hiatus'..huhuhu ape cite la blog bersawang aku nie..:p




So kali ni aku nak cita sal rutin harian..lah apekebenda la nak cita sal rutin nie?kalo sardin sedap gak leh wat sandwitch..(dush3) bukan pe aku rasa rutin harian aku nie kosong je..entah bila la nak berubah..tapi aku rasa bukan aku je ade tabiat rutin camnie..bley kata korang pon 2x5 agaknye :p







Bangun pagi..muka sembam..zzzzzz






rutin wajib ~facebooking sepenuh masa :p









makan makan makan makan makan..auuummmm









bosan facebook?layan PES dlu









xpuas facebook n game?layan movie ke chating lak










sms?ows sudah pasti punya (sambil memicit2 npon)









dah penat?...leh la tido...krohhhh





pff...kebanyakan benda yang aku buat yg banyak buang masa..mana pergi nak study?mana pergi nak wat thesis?adeiii kekadang risau gak keadaan diri yang tak sedor2 nie..susahnye nak ubah tabiat diri nie..so agak2 camne nak jadikan diri nie leh rajin cam org lain ye??korang pon same ke kes ngan aku??









agaknya nie je ubat nak kasi rajin kot? :p

7 comments:

FaizalSulaiman berkata...

warghh..

epol mang kuat makan.haha

et berkata...

ouh.tukar name blog.lame x dtg cn.huk3.xperasan da ubah name.bukan nasik lemak koko krunch lagi da.da dewase ek.hoho.

da dewase, kne r rerajin.ape lg.haizzz.

sAzUwI berkata...

biaser ar tue..
lamer2 terbukak ati ko nak wat tesis ngan stadi..
jgn paksa2..kang paksa2 kang mau pes jadik mangsa..hahah

so..go on jer..hehe

p/s: tips plg baik tue..

insomnia berkata...

wau bro. cuti sakan nmpk..hehe

epol berkata...

bro faizal
~haha..can't deny :p

cik et
~caye dah dewasa so kena la tukar style..ngeh3 :p
insyaallah..tgah mencari formula utk lebey rajin :D

bro sazuwi
~haha..mmg tips terbaek :p
masalhnye mmg susah nak terbuka ati nak wat thesis..dan sememangnya PES menjadi mangsa (atau aku yg mangsa) :p nway,thanx 4 advice :)

abg fizi
~cuti sakan yang melekakan bro..crap

piKah berkata...

suke jalan cerite ni..


^____________^


tapi tak same la..haha

auji berkata...

ish ish ish. apa nak jadi ni budak2 zaman sekarang. haha