saturday adalah bukan caturday




aku ada masalah sikit dengan binatang bernama kucing nie..aku bukanlah benci dan geli ngan kucing tapi kadang2 rasa nak mengamuk jugak..walopon kucing adalah sejenis pet yang agak cute tapi cute2 pon bukan leh menjamin utk aku bersikap mesra dengan kucing..>.<




kenapa?





pagi sabtu yang sepatotnye indah diganggu pulak dengan 'aroma terapi' yang masyukkk abes...baik punya taik kucing kat aras bilik aku..da le aras lima punya bilik..macam shilanat nye bau...damn! ape leh wat,ramai sangat penggemar kucing kat blok yang aku dok nie..setiap aras mesti ada seekor..agaknya ada kempen '1aras 1kucing' kot..kejadahnye -.-"






amaran keras kepada penggemar kucing : jagalah kucing anda dengan sebaiknya..jangan meninggalkan 'hasil karya' crap kucing anda untuk tontonan umum.


-jgn lakukan aksi ngeri ini kepada kucing yang anda marah-

7 comments:

FaizalSulaiman berkata...

wahh

aku igt kes kucing calarkan motor kau bro.hahahahahaha..thats was soooo funny doh!

faRahAdILa berkata...

ko duduk blok mne? kalo L6 tu mmg bykkk kucing. kosmate2 aku dlu pn bising psl bnda yg sama. nk lg afdal, ko basuh ler taik kucing tu. besau pahala. lg2 nk ramadhan ni. keh2

L.R berkata...

suh tuan kucing tu cuci!!

::alwaniamalini:: berkata...

ahahah sian kat kucing x berdosa kena marah. dia nak berak jugak mueheeh..

selamat berpose :)

L.R berkata...

cik alwani yg disayangi: kucing tu mmg x berdosa cik wani, tapi tuan kucing yg sgt penyayang tu kne concern pd situasi... cian penghuni floor n kucing tu. haha

p/s: wani wani... kucing kat floor kte dah ada baby.... kiut!!!

'AQILAH berkata...

hahaha tebiat dia suka merata..

epol berkata...

bro faizal
~ kes tu mmg takkan ditutup..dgr kata kucing tu dah lari bwk kucing betina sebelah rumah..dasar kucing :p

farah
~aku dok L7 je beb..mmg ramai pencinta kucing kat sini..bukan tanak cuci tapi kalo dah bertompok2 selang sehari kejadahnye aku nak cuci..

sis LR
~pencinta kucing bukan pencinta taik kucing

cik alwani
~kena wat usul sediakan jamban khas utk kucing agaknye..bukan slaah kucing tapi pencinta kucing yg kucing naik tingkat 5

cik aqilah
~ dan tendangan padu juga di merata2..hehe (xsuka violent) :p