oh hi





yup..lame tol tak update blog..since bulan lepas lagi kot..hahaha saje2 je malas nak menaip..asyik menaip je sampai tak tau nak cerita ape..ouh sungguh pemalas..hahaha

**byk yang aku nak cerita..tunguuuuuuu











post scriptum : 10.10.10 langkah pertama selepas aku bergelar graduat..doakan kejayaan yang mendatang ye kengkawan ^^

15 comments:

l0ve.t0.bE.Me berkata...

hii....i'm new here.keh3
update 2 jer??? kui3..

epol berkata...

anne je pon..kah2..sibuk berblog gak ke?kah3

l0ve.t0.bE.Me berkata...

yelah2...aku out la~
:((

epol berkata...

hahahaha...aduii salah tafsir nie..maksud aku "ko pon wat blog jugak ke"...touching la plak..haha nanti aku nak komen kat blog ko plak..hehehe

l0ve.t0.bE.Me berkata...

hahahahaha...saje jer.wink3 *_*
owh,baru faham tafsiran tersebut,kikiki..bru jer wat.inspirasi lulu..kah3..

epol berkata...

inspira?proton inspira ko jgn sebot depan akim..dia anti gile..haha

l0ve.t0.bE.Me berkata...

hahahaha...inspirasi ye cik epul (cik ker??) aku pn xfaham...giler anti dia ngn inspira 2..lex2 sudey kn kn kn.. :P

FaizalSulaiman berkata...

update banyak2 kau epol.hehehe

amar berkata...

ponnnn...ponnnn... CCH lalu jap

L.R berkata...

jeles tgok gmbr tu!!!

epol berkata...

bro faizal
~haha..leh gak..kalo ade gaji lagi la smangat nak wat blog..xde gaji tu yang malas..kah3

epol berkata...

amar
~CCh,jom mkn dlu..laporpo!!

epol berkata...

kak LR
~jeles tgk beruang tido ke?ngeh3 insyalllah akak pon x lama lagi nak pakai jubah double stripes ^^

faRahAdILa berkata...

congrates beb! gud luck utk master ko lak. ;)

L.R berkata...

jeles dgn kedua2nya... haha

aminnnn!!!~ insyaAllah, awak pun akan menyusul buat kali kedua juga dgn double stripes... tahun depan erk? =)