pabila Abang Park mengamuk


ok..sangat berbaloi tengok top-spot-challenge antara sweet rival Manchester United vs Arsenal..dah lali dah dgn angkatan anti-MU yang mengharapkan kekalahan di kubu iblis Old Trafford..(gelak jap) :D


Abg Park sgt aktif bila berdepan dengan Arsenal..sungguh..kesemua pertemuan MU dgn Arsenal Abg Park mesti score..he deserved to berserk for that goal!!..Abg Park sangat gembira meraikan gol jaringan beliau (rujuk gambar di atas) walaupon tidak mempunyai wajah tipikal Korea yang menjadi kegilaan anak gadis di Malaysia..lagi handsome Abg Park yang berwajah pure Korean (Korea bukit)

"
Park's record against Arsenal is very good, he is in fantastic form, the lad. Unfortunately we're going to lose him to the Asia Cup for seven matches, which is disappointing." komen Sir Alex selepas perlawanan berakhir.


Jika mengikot analisa perlawanan, Manchester United mempunyai banyak peluang untuk menyumbat gol..tapi di atas sifat tidak takbur dan riak..satu gol pon jadilah..hahaha :D



Abg Roo test power je tu dkt keeper muda Arsenal..kasi Szczesny terkincit kecil sket :p





mari kita tengok wajah2 ceria yang mewakili kelab masing2:(konsep~sokernet.blogsport.com)




sementara di Emirates




sementara di Stamford Bridge




dan akhirnya di Anfield


post scriptum: aku suka tengok banner dari fans MU kat kubu iblis Old Trafford ~
"not arrogant just better" :D

10 comments:

cik ngade ngade berkata...

tahniah yee..... XD
"not arrogant juz better".. nice lah.. xoxo.. =)

Fairuz Fazilah berkata...

nak gelak je bole? HAHAHAHHAA

epol berkata...

faz gedik
~lain kali jangan betting..lol :D

epol berkata...

fafa fufu
~sangat di alu alukan..lol :D

Awin berkata...

yezza..glory2 man utd..
jgn betray ek..slamenye MU ek..
hehe..

'not arrogant juz better' :D

Pencacai Alim berkata...

msia patuh cth

Ili Nadhrah berkata...

blog aku ade masalah.,terpaksa semua balik..hehehe :(

epol berkata...

awin
~GGMU GGMU GGMU..forever and ever kot win..haha

epol berkata...

bro alim
~malaysia dah capai setingkat lagi kecemerlangan

epol berkata...

ili
~padan la lama tak nampak update