ape lagi nak cakap kalo dah menang :P



YEEHAAAAAA!!!


Setelah 2tahun menunggu..akhirnya Red Devils berjaya jugak memanggang Liverpool si bangau merah dengan jaringan 2-1...ok lah kan walaupon Liverpool fan nak claim gak Liverpool pernah menang 4-1 di Old Trafford season lepas..tapi tu citer lame..boring asyik2 nak ulang benda lepas (menang dgn MU macam menang cup..pffftt)..ape2pon jangan asyik tgk benda lepaskan..hehe :P

kepada Liverpool,good luck utk 4th place k..^^

**tu le peliknya bola sepak..semangat peminat tu yang mahal..hehehe Glory2 Man U ^^




gol penyudah abg Korea,Park Ji Sung yang awesome!!!



babak pertama baru abis


BANG!! BANG!! BANG!!


Alhamdulillah, akhirnya aku berjaya jugak menyempurnakan tesis tahun akhir aku dan baru je submit 19hb Mac lepas..so sekarang nie leh la aku meng'enjoy'kan diri sebelum persediaan perbentangan tesis aku depan panel2 (dengar kata Prof. dari Jepun yang jadi panel..aiyooo =_=).
ape2pon, aku harap korang doakan yang terbaiklah utk aku ye kengkawan ^^

**sebulan sekali update blog...mmg noob le aku nie :p