skali jenguk skali ilang



jikalau tuan bijak laksana apakah dia

"sekali jenguk sekali hilang"


entri pantas dari aku je nie..hehehe merujuk kepada kes kena culik dgn Dr Oct..jawapan bagi tajuk entri nie adelah 'idea'!

aku mmg suka berblog..cuma semenjak dua menjak tiga menjak nie aku cam tak reti nak taip ape.. :p tp hakikatnye camtu la kan..sekali aku jenguk sekali ilang idea nak menaip..kalo aku tak on9 berkepuk2 idea nak taip kat blog..xkesah la kan kalo ade member aku cakap 'ko buat blog pon bukan org baca pun'..haha peduli ape aku dah blog aku aku punya suka la..tp mungkin betol jugak..sbb blog aku nie cam boring aje..atau aku xde bakat berblog??


i dunno lol :p

hilang lagi...=_='


motif aku hilang beberapa minggu : keje part time jadi spiderman..kantoi kne culik dgn Dr. Octopus

susahke nak jadi anak yang soleh?



Aku layan facebook..dan aku terjumpa satu group tentang anak dehaka nie...sejauh mana kesahihan cerita nie masih lagi ragu2..tapi kalo secara pandangan aku dari klip video nie mmg mengharukan..Ya Allah,semoga anak kepada makcik nie dibukakan hati untuk bertaubat..jadikan sebagai pengajaran kat kita....jangan jadi anak derhaka..


**kepada individu dalam klip video nie (kalo betol cerita dalam group tu)..ambik iktibar dan sayangilah ibu anda..syurga kamu di telapak kaki ibu kamu..

Entri khas: Tribute kepada warga Fakulti Pengajian Alam Sekitar 2007/2010 : akhirnya berakhir


Setelah 3tahun bersama..dan pastinye ade perpisahan..30 April 2010 merupakan tarikh berakhirnya kehidupan aku sebagai seorang mahasiswa UPM..terima kasih kepada kawan2 yang dah bersama aku.Banyak benda yang berubah sepanjang 3tahun aku di UPM..Kepada pensyarah2 dan staf2, ribuan terima kasih tak terhingga ^^

Pasti aku akan merindui suka duka bersama..Semoga korang berjaya dengan haluan masing2.



-terima kasih semua ^^ -


**ouh ye..kehidupan aku x berakhir lagi..aku still ade di UPM,tapi sebagai Master student..doakan yang terbaiklah ye kengkawan ^^