my mind is full of HATRED


my mind is full of HATRED!



post scriptum: sebulan tanpa blog sebab my mind is full of HATRED!

pabila Abang Park mengamuk


ok..sangat berbaloi tengok top-spot-challenge antara sweet rival Manchester United vs Arsenal..dah lali dah dgn angkatan anti-MU yang mengharapkan kekalahan di kubu iblis Old Trafford..(gelak jap) :D


Abg Park sgt aktif bila berdepan dengan Arsenal..sungguh..kesemua pertemuan MU dgn Arsenal Abg Park mesti score..he deserved to berserk for that goal!!..Abg Park sangat gembira meraikan gol jaringan beliau (rujuk gambar di atas) walaupon tidak mempunyai wajah tipikal Korea yang menjadi kegilaan anak gadis di Malaysia..lagi handsome Abg Park yang berwajah pure Korean (Korea bukit)

"
Park's record against Arsenal is very good, he is in fantastic form, the lad. Unfortunately we're going to lose him to the Asia Cup for seven matches, which is disappointing." komen Sir Alex selepas perlawanan berakhir.


Jika mengikot analisa perlawanan, Manchester United mempunyai banyak peluang untuk menyumbat gol..tapi di atas sifat tidak takbur dan riak..satu gol pon jadilah..hahaha :D



Abg Roo test power je tu dkt keeper muda Arsenal..kasi Szczesny terkincit kecil sket :p





mari kita tengok wajah2 ceria yang mewakili kelab masing2:(konsep~sokernet.blogsport.com)




sementara di Emirates




sementara di Stamford Bridge




dan akhirnya di Anfield


post scriptum: aku suka tengok banner dari fans MU kat kubu iblis Old Trafford ~
"not arrogant just better" :D

RAGE : cukur dengan selamat , ingatlah orang tersayang




salah satu sebab kenapa aku malas nak bercukur jambang
**owh,kulit pipi aku sgt sensitif..duh -.-"

konsep : 4chan


post scriptum : jangan gopoh nak cukur jambang..layanlah dengan cukuran manja

aku tak bengap


apekah perasaan korang bila korang dihembur kata-kata kesat yang dapat menjatuhkan motivasi korang?

apakah tindakan korang bila sesuatu kemudahan yang korang dapat diambil serta merta dan tiada rundingan lagi dapat di buat?


-aku tak bengap-


post scriptum : bukan senang nak senangkan hati semua orang..sekali orang tak suka kita sampai bila-bila orang takkan sukakan kita