situasi kita berbeza (reply)





opss..sebelom membaca entri ini silalah ke bebelan=mumble? ye...kih3






kelab yang mempunyai ramai haters dan butthurters disebabkan kegagahan setan merah di England (owh ini bukan propaganda iluminati)..rekod kemenangan yang sama menyamai kelab dari Merseyside Liverpool..owh MU jugak menang panalty 1-0 je lawan Liverpool untuk FA cup..tengok player Liverpool pon dah moral down abes..ish3...berjuang biar le sampai ke penghabisan yob..susah jugak bila dah kuat...banyak benda nak di salahkan..sampai pengadil pon di cop player ke 12, 13, dan 15 MU (gelak jap)....aku bukan sokong sebab MU mmg kuat..aku suka team play yang diorang bawakan..aku suka manager Tun Alex Ferguson yang dah 2 dekad di MU dengan menghasilkan player2 berkualiti...enaff said..tengok rekod season 2010/2011 nie laa senang citer masih tanpa kalah..sangat membanggakan..tengok carta liga masih di atas...sangat mengujakan..nak wat camna...not arrogant just better (^_____^)

-Roo dengan jurus tumbukan padu ke udara-





antara kelab bola sepak terkaya di dunia..Los Galacticos ni aku suka sebab pengumpulan all-star player dari seluruh dunia (walaupon Manchester City nak tiru)...stakat kena 5-0 tu takde hal lah..leh titik lagi 2nd leg..apedehal lol... dan aku gak suka cara permainan Galacticos..attacking style maa..bukannya main passing-passing, hold bola pastu counter macam Barca (yeahh...those life from Mars..kih3)..memang aku akui Barcelona team yang kuat tapi aku tak suka cara permainan yang bosan...hahaha...ok la tu tak abis season lagi..semalam pon dah titik Villareal 4-2 ape.. **clap clap clap**


-aku top scorer kowt **clap clap clap**-





ini adalah Udinese bukan pasukan Abg Udin..lol confirm ramai yang tak familiar dengan team dari Serie A nie..ok ok aku akui aku dlu cuma kenal kelab Intermilan, Ac Milan dan As Roma je dari Serie A..dan aku jugak suka Ac Milan disebabkan rekod kemenangan yang dulu-dulu dan cara permainan dia..tapi apa yang menambat hati aku kepada Zebrette disebabkan style yang lebih kurang sama dengan Ac Milan..attacking style..bezanya cuma tak se popular Ac Milan..antara favourite team kalo main PES..ok pe hebat kot leh seri 4-4 dengan Ac Milan...As Roma?sayur je kot..lol


-arrrrr tara dengar tara dengar-




sementara di Bukit Jalil semalam
-tolong ingatkan aku...kamu sangat comel (^___^)-



post scriptum : relaks amar..hahaha

7 comments:

Fairuz Fazilah berkata...

fest fest...tolong ingatkan aku..bla bla bla...hai..saksikan saya ana rafali hanya di bla bla bla...

epol berkata...

fafa
~oit oit..cam tak puas ati je..keh3..ana comey wooo..lol

Fairuz Fazilah berkata...

mana de xpuas hati. tu kan rezeki dia. heehee. dia nyanyi pon oke je. biasa2 je. hahaaa.

epol berkata...

fafa
~hahaha..janji comel..enaff said :DDDD

amar berkata...

alamak brader epol pon emo gak ke? hahahahahah

FaizalSulaiman berkata...

betul dia sangat berbakat dan sangat comel.ada iras lisa surihani.hehehe

r u l e ~ berkata...

kate lah fanatik anak raffali.lol :D