statistik mengatakan tali leher adalah popular



Sedar tak sedar hampir 3 tahun aku dalam arena berblog..xde la ape yang nak di banggakan sangat tapi cukuplah untuk aku berkongsi cerita idop, merapu (ini wajib) dan menambah kenalan..selain daripada tu aku pon tak tau tujuan membebel dalam blog ni..haha..terasa gak nak belajar cari duit dengan berblog..sesape leh ajar? :p


so kali ni aku nak berkongsi hasil statistik blog Intuisi (dulu Nasi Lemak Koko Crunch) selama aku bertapak di arena merapek ni..ngee :p









Image Hosted by ImageShack.us


memang tak di sangka-sangka entri tentang neck tie yang paling popular dalam Intuisi (aku igt entri pasal aku ke yang tinggi..LOL) mungkin ada yang tak tau ramai sebenarnya jejaka-jejaka di Malaysia yang masih tak tau mengikat neck tie diorang sendiri (ini cerita benar)..ye lah kalo masa kecik dulu mak-ayah korang je yang ikatkan sampai dah berbini pon bini yang tolong ikatkan..atau mungkin juga para gadis/isteri pon nak belajar cara-cara ikat tie untuk bakal suami/suami diorang..ape de hal kan..ilmu tu luas..bangga gak dapat kongsi..(walaupon aku cuma share gambar dari internet gak :p)




-belajar ikat tie sampai macho..ok?-






Keyword terhangat : nan unnai kathalikaraen

Image Hosted by ImageShack.us

kalo korang nak tau maksudnya adalah "i love you" dalam bahasa tamil..rasanya ramai gadis-gadis dan jejaka-jejaka dari Bollywood yang mencari perkataan ni dari Google..sekali masuk blog aku haram tak paham Bahasa Melayu..keh3 layankan aje la yek macha.. dan yang mengejutkan keyword bagi curang, gambar mayat hancur & seluar boxer lelaki pon yang tertinggi di Google..LOL ( x ley blah gambar mayat hancur..ini bukan blog sadism ye)



- ouh blog aku ade unsur jiwang rupanya..haha x ku sangka-








Pembaca dan penonton teramai : Semestinya Malaysia

Image Hosted by ImageShack.us

yup, memang tak pernah ku sangka blog aku pernah di buka (atau tersalah buka) oleh orang-orang dari luar negara..negara-negara yang ada aku tak heran sangat sebab mungkin ada kawan-kawan aku yang study di oversea cuma musykil bagi Netherlands dan Canada..haha blog cap ayam ni pon leh sampai kat sana jugak..ok la tu kot :p


-dunia ni kecik je-




***selama mana aku leh merapek dan merapu dalam blog?hanya Allah yang tau..terima kasih kepada yang sentiasa menjadi penyokong setia dan silent reader yang setia blog Intuisi..tanpa korang siapelah epol yang korang kenal...arigato!!



post scriptum : bila aku belek2 balik blog ni aku rasa macam aku makin tua dan matang dari segi idea merapek dan merapu..lol

12 comments:

FaizalSulaiman berkata...

teruskan menulis bro.aku babab kang kalau ko berenti.hehehehe

entry paling aku ingat yek..

entry kucing ko cakar motor kesayangan ko tuh.gelak ok aku baca..masa tu masih lagi nasi lemak coco crunch:)

nice job, bro!!!

Nurul Afiqah berkata...

wahhh...dah semakin otai dlm arena berblog ni...kipidap2 my sifu..hahaha

L.R berkata...

kalu anda mengatakan anda tua, apatah lg sy! haha

try nuffnang... tp ia lmbt la nk dpt income. huhu

epol berkata...

bro faizal
~ oh itu kucing sudah di hapuskan dari muka bumi..haha wat entri tu pon dalam marah2 kot bro..nak nasi goreng kucing? lol

epol berkata...

kak pika
~ oh sy bukan sifu kak..sy masih newbie..kih3

epol berkata...

sis LY
~ tau gak pasal nuffnang..tp xdak orang ajar..lol

yernterry berkata...

da lame da tuan epol ni berblog
teruskan usaha.sy beginner lg

L.R berkata...

kat website nuffnang, dia ada tutorial skali... tp mmg lambat la. skrg ni pun akak bru beberapa sen! haha

sAzUwI berkata...

hehe..ikat tie paling tinggi tue..
kirer dapat ar berbakti kepada mereka2 yg hendak belajar ikat tie..

epol berkata...

cik yern
~selagi ade rasa nak menaip la kot..kalo x bersawang gak

epol berkata...

sis LR
~haha..ntah le..kang LHDN cari..takot gak :p

epol berkata...

bro sazuwi
~ tu le pasal..haha x tesangka2