idola baru bagi mangsa buli






Casey Abram seorang budak lelaki gemuk dah jadi top trend di twitter dan youtube (mahupon 4chan)..siapakah beliau?oh budak ni merupakan mangsa buli yang cuba mempertahankan diri daripada di buli..serius beb memang epic gila budak ni taruk kat si pembuli yang cekeding tu..walaupon cara ni agak brutal dan ganas (x sesuai dengan peringkat umur dia) tapi bagi aku dia cam seorang lelaki sejati..terbaik wok!!FTW



ada persamaan tak casey dengan zangief? sapa kaki gamers mesti teringat Zangief dalam Street Fighter




Photobucket



post scriptum : jangan takot untuk mempertahankan diri..baru le anak jantan

6 comments:

FaizalSulaiman berkata...

perghh

biasa orang kalau dah tak tahan akan stand up demi kebaikannya and in this case, dia da berjaya.

ko bila lagi, bro?hahahaha

heh, bulan 4 dah nak menjengah.tua dah kita:))

farah ain berkata...

hehehe...buli??kenapa kan orang selalu salah anggap kehidupan kat hostel..bagi saya cara senior layan junior tu bukan buli..tapi penting supya junior yang baru masuk dari pelbagai corak hidup diluar dapat sesuaikan diri and belajar cara menghormati orang lebih tua tak kire lah senior or guru2 ke..tapi yang samapi mati tu namenyer melampau,.,

Nurul Afiqah berkata...

saya budak baik.tak pernah dibuli..hahakss
tapi selalunya budak yang baik akan dibuli+dimanipulasi..hohoho

epol berkata...

bro faizal
~ ahaha..bukan bekas mangsa buli ye :p

epol berkata...

farah ain
~ ye betol..tu mmg trend sejak dulu..pernah gak dok asrama..dlm konteks citer casey ni dia kena buli dgn budak2 sendiri..bila ngamuk dia lak kena gantung skolah..sian

epol berkata...

kak pikah
~ patotla saya yang dibuli selalu..saya terlalu baikke?hahaha