penampakan sosok persis kuntilanak boleh menjadikan anda di akhbar juga





Assalamualaikum & selamat sejahtera..tajuk dah macam edisi indo entri kali ni..haha ok korang tau apa tu kuntilanak?seperti kata wikipedia edisi indo kuntilanak adalah " hantu yang dipercaya berasal dari perempuan hamil yang meninggal dunia atau wanita yang meninggal karena melahirkan dan anak tersebut belum sempat lahir. Nama "puntianak" merupakan singkatan dari "perempuan mati beranak".. waduh waduh mas..bisa sayaaa takutttt..udahnya banyak lagi cerita hantu di indonesia dongg...haaa nampak?:D


ok berbalik kepada tajuk entri yang asal, dan merujuk kepada salah satu surat khabar tempatan keluaran 29/7/2011 ada menyiarkan gambar seperti berikut:

-sila klik untuk gambar lebih jelas-



seram tak? mari aku tunjukkan penemuan sosok kuntilanak yang aku fresh capture sendiri melalui kamera 3.2megapixel sony ericson X8 aku seperti dibawah :

-sila klik untuk gambar lebih jelas-



ironinya, korang gak mampu menangkap kuntilanak ini di siang hari dan mungkin dapat masuk surat khabar..silap2 leh dipanggil geng2 pencari hantu kot :p? ikot langkah2 seperti di bawah:

  • gunakan telefon bimbit berteknologi android
  • muat turun aplikasi "camera 360" di android market
  • gunakan FUNNY style dalam aplikasi camera 360 dan pilih GHOST
  • ambil gambar seperti biasa
  • sebarkan di facebook
  • profit!!

why so serious?trollololol


post scriptum : suka-suka boleh la..jangan lurus sangat nak kejar populariti sampai masuk surat khabar sudah..malu dek orang..hahahahahhaa

2 comments:

FaizalSulaiman berkata...

hahahahhaa

epol, apa kata ko buat aku nak tengok.ko pakai android kan?muehehe

epol berkata...

hahaha..xnak publisiti murahan brooo :p