Facebook berwajah baru tak best?


rata-rata ramai yang tak suka dengan FB yang berwajah baru..apa pasal plak tak suka?


1. newsfeed dah tak macam dulu..semua aktiviti terus keluar dekat sidebar

2. setiap kali upload gambar akan keluar gambar besar2 saiznya

3. senang cakap, apa korang buat di fb semua friends korang akan tau..takde privacy



tunggu kejap,



dah kenapa pulak takot dengan benda2 semua tu..bukan ke semua social network ni memang tempat orang share dan tahu ape2..so apa yang korang cakap ape yang orang lain tengok tu adalah tanggungjawab sendiri. yang takot dan tak suka pasal pe? nak menggatal?lol


post scriptum : bosan lah fb..twitter lah syok :p

1 comments:

Nazz@Purple berkata...

wajah bru ke..tak wajah baru..tetap kurang suka..