bila ditanya kemanaku menghilang




-sibuk mencari nafkah diri di makmal..sibuk yaa amat-






-sibuk membesarkan badan dengan lekatan dan lipatan lemak2 manja di badan-






-sibuk dengan menyiapkan jurnal2 demi masa depan pasca-siswazah-







-sibuk memikirkan masalah diri yang semakin tak terurus-






post scriptum : kepada kawan2 dan bloggers yang selalu aku jenguk2..mintak maaf ye skang x menyempat jenguk2 blog korang..sedangkan blog sendiri pon suram (- -")

saya ada satu soalan!!! (soalan tiga)




soalan 3
wakil-wakil penanya soalan : Geng Bendang diketuai oleh adik Bob (2 dari kiri)



soalan : kami mempunyai masalah perhubungan dalam berkawan..asyik nak bertumbuk aje..tapi kami xde lah putus saudara...soalan kami ye encik epol,bagaimanakah untuk memenangi hati seorang kawan?





jawapan skema :
jangan risau ye adik2 dari Geng Bendang..biasalah takda benda yang takda masalah..sedangkan lidah lagi tergigit..inikan pulak suami isteri..hehe tapi korang bukan la suami isteri ye maupon isteri suami..benda2 camni jangan la nak dibawak bertumbuk berkelahi..silap tumbuk bengkak sebelah mata..cuba bawak berbincang..luahkan ape yang terpendam..selesai dengan cara matang dan berhikmah..buang yang keruh amek yang jernih (walopon korang selalu main lumpur)..insyaallah mujarab :)


-
-
-
-
-
-
-


jawapan aku :

ini cara paling best kalo nak memenangi hati seorang kawan (bukan sahabat)


Photobucket

mudah, senang, dan mujarab..LOL




post scriptum :berkawan biar seribu..tapi sahabat belum tentu cukup satu


idola baru bagi mangsa buli






Casey Abram seorang budak lelaki gemuk dah jadi top trend di twitter dan youtube (mahupon 4chan)..siapakah beliau?oh budak ni merupakan mangsa buli yang cuba mempertahankan diri daripada di buli..serius beb memang epic gila budak ni taruk kat si pembuli yang cekeding tu..walaupon cara ni agak brutal dan ganas (x sesuai dengan peringkat umur dia) tapi bagi aku dia cam seorang lelaki sejati..terbaik wok!!FTW



ada persamaan tak casey dengan zangief? sapa kaki gamers mesti teringat Zangief dalam Street Fighter




Photobucket



post scriptum : jangan takot untuk mempertahankan diri..baru le anak jantan